Conferència: "Vida saludable i menopausa”

Conferència: "Vida saludable i menopausa”

La Fundació Agrupació ha organitzat una conferència sobre “Vida saludable i menopausa”, conjuntament amb l’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de La Garriga.

Va tenir lloc el dia 30 de maig a Can Raspall, La Garriga, on van assistir més de quaranta dones.

La dietista-nutricionista Dolors Borau, va explicar la importància de portar una bona alimentació en aquesta etapa de la vida, i va oferir pautes de com combinar els grups d’aliments, va parlar sobre els aliments rics en greixos, i alhora va aconsellar aliments que ajuden a reduir la inflamació, el cansament i la depressió.

Ponència Sra. Dolors Borau

La doctora Mariona Violán, metge especialista en Medicina de l'Esport, va continuar la taula de debat explicant la influència de l'esport en aquesta etapa de la vida i quin pot ser el més adequat en casos d'osteoporosi. També va destacar la importància d’arribar en aquesta etapa amb unes bones capacitats físiques com la flexibilitat, l’equilibri, la força...

Ponència Dra. Mariona Violán

La doctora i ginecòloga Edda Marimon, per la seva banda, va parlar de l’envelliment i les dones, els símptomes de la menopausa i va aconsellar com minimitzar-los, els canvis fisiològics en la salut sexual, la osteoporosi i per últim la prevenció dels càncers ginecològics com el de mama i/o el de cèrvix.

Ponència Dra. Edda Marimon

Galeria d'imatges